Aleksandar Jovičić na meti Udinesea

Italijani žele bh. fudbalera

Aleksandar Jovičić na meti Udinesea

D. Vejo

Mladi fudbalski reprezentativac BiH i član Slaven Belupa Aleksandar Jovičić na meti je italijanskog Udiniesea.

Talentovani štoper u proteklih šest mjeseci nastupao je za hrvatski Slaven Belupo gdje je na 11 odigranih utakmica postigao jedan gol te imao isto toliko asistencija. 

Njegovi kvalitetni nastupi u timu iz Koprivnice nisu prošli nezapaženo. Zove ga Serija A, a u pitanju je Udinese čije je rukovodstvo već kontaktiralo menadžera mladog Jovičića. 

Međutim, do transfera neće doći tako lako, ukoliko mladi fudbaler odluči da se preseli na italijanske travnate podloge morat će prvo da obavi razgovor sa čelnicima kluba u kojem se trenutno nalazi, jer se oni dosta pitaju o svemu. Razlog tome jeste trogodišnji ugovor kojeg je mladi bh. fudbaler potpisao prošlog ljeta.

Prije nego što je obukao dres Slaven Belupa, Jovičić je nastupao za Rudar, Borac i Krupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije