Vojnović: Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio poziv u reprezentaciju BiH
FOTO: NFSBiH

Fudbaler Borca nije krio oduševljenje

Vojnović: Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio poziv u reprezentaciju BiH

H. Zilić

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine se u Los Angelesu pripremaju za prijateljski meč sa SAD-om.

Jedan od debitanata je i fudbaler Borca Aleksandar Vojnović.

"Prije svega, veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio poziv u reprezentaciju. To je pokazatelj da se sav rad u prethodnom periodu isplatio i veliki motiv za nastavak karijere. Daću sve od sebe da opravdam ovaj poziv", rekao je Vojnović za zvanični sajt NFSBiH.

Igrač Borca je zadovoljan svojom kondicijom.

"U dobroj sam formi. Nedavno smo završili prvi dio sezone i moj klub je igrao sve bolje nakon lošeg starta. Tako sam i ja pružao bolje partije kako je prvenstvo odmicalo i spreman sam došao na ovo okupljanje."

Prokomentarisao je Vojnović i pripreme za meč.

"Jučer smo odradili prvi trening u Los Angelesu i imamo zaista odlične uslove za rad. U Zenici smo i pored loših vremenskih uslova radili kvalitetno. Uglavnom, sve ide svojim tokom i bićemo spremni za meč."

Aleksandar Vojnović otkriva i gdje će biti prednost bh. tima protiv SAD-a:

"Ovo je prvo reprezentativno okupljanje za većinu igrača koji su ovdje. Sigurno da smo svi jako motivisani da se pokažemo i upravo to može biti naše najjače oružje u susretu sa Amerikom. Siguran sam da ćemo svi dati maksimum u ovom meču i imamo jaku želju da se pokažemo u najboljem svjetlu."

Top Komentari

roki-rokic
San vam je da zaigrate za Smrdiju i Kurcaste a te supljake ostavi djeci pricaj.Za repku BiH JE JEDINO MENAGERU TVOM I TAKVIM SAN da dobijete poziv kojeg oni plate.
3 1
2323
Kad ovako spori panjevi igraju za repku.onda je bolje i ne pratiti je....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi