Aleskić: Znali smo da neće biti lako, protiv Čelika idemo na tri boda

Defanzivac Radnika zadovoljan rezultatom na Pecari

Aleskić: Znali smo da neće biti lako, protiv Čelika idemo na tri boda

S. Mlaćo

Radnik je na Pecari došao do vrijednog boda. Imali su Bijeljinci svoje šanse, ali na kraju ipak mogu biti zadovoljni s obzirom da su na drugoj strani imali veoma kvalitetnog rivala.

Uspjela je zadnja linija Radnika zatvoriti sve prilaze svom golu, te Bijeljinci sada sa optimizmom dočekuje srijedu i duel protiv Čelika.

"Znali smo od početka utakmice kako će Široki Brijeg igrati, pa smo se posebno spremali za ovu utakmicu. Nije bilo lako protiv ekipe koja čini sam ‘’krem’’ BiH, fudbala ali mi smo uspjeli da odolimo svim njihovim napadima. Imali smo par prilika gdje smo mogli bolje odreagovati ali ipak moramo biti zadovljni onim što smo ostavrili na užarenom terenu stadiona Pecara. U potpunosti smo ispoštovali sve zamisli trenera Mladena Žižovića koje smo se dogovorili prije utkamice i plod takvog dogovora stigao je na kraju. Ipak osvojen bod u ovoj utakmici daje nam nadu da već u srijedu protiv ekipe Čelika koji je startovao solidno odigramo u svom stilu i dođemo do cijelog plijena", rekao je za zvaničnu facebook stranicu Radnika defanzivac Radoslav Aleskić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi