Alex Ferguson savjetuje Solskjaera da dovede mladog veznjaka: Odlično bi se uklopio u tim Uniteda
Ferguson rijetko griješi u svojim procjenama

Veznjak Aston Ville je imao sjajnu sezonu iza sebe

Alex Ferguson savjetuje Solskjaera da dovede mladog veznjaka: Odlično bi se uklopio u tim Uniteda

S. Pašalić

Nova sezona u engleskoj Premier ligi uskoro počinje, a Manchester United i dalje traži pojačanja.

Neki igrači su već stigli na Old Trafford, međutim Ole Gunnar Solskjaer još uvijek traži pojačanja u veznom redu, a sada je dobio i savjet legendarnog trenera Crvenih đavola.

Naime, Sir Alex Ferguson svim silama pokušava nagovoriti Manchester United da dovede igrača Aston Ville, Johna McGinna ovog ljeta.

Solskjaer ovog ljeta želi podmladiti ekipu tako da se McGinn sa svoje 24 godine uklapa u taj segment.

Škot je imao odličnu sezonu iza sebe u dresu Aston Ville te je za ovaj klub odigrao 48 utakmica i postigao je 9 golova, te upisao 12 asistencija.

Nešto ranije ovog ljeta United se raspitivao za McGinna, ali je Aston Villa postavila nevjerovatnu cijenu za njega od 55 miliona eura iako je njegova trenutna vrijednost samo 6.5 miliona eura.

Ipak, The Sun tvrdi da je Ferguson ponovo vratio priču oko transfera McGinna i rekao je Solskjaeru kako bi se veznjak sjajno uklopio u tim Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi