Alex Song neće po dobrom pamtiti 'izlet' svog tima u Egipat
Foto - Screenshot

Težak poraz

Alex Song neće po dobrom pamtiti 'izlet' svog tima u Egipat

M. Šljivak

Alex Song nedavno je potpisao ugovor sa ekipom Arta/Solar7 iz Džibutija.

Odavno nekadašnja kamerunska zvijezda ne igra na vrhunskom nivou, a prije dva dana su on i saigrači bili jednostavno nemoćni u kvalifikacijama za Afrički kup konfederacija.

Poražena je Arta sa čak 9:1 od egipaske ekipe Arab Contractors, a Song je uspio zabiti autogol i pokazalo se da je on odavno van prave forme. Izgledao je jako loše na terenu kao i njegovi saigrači i težak poraz je bio neizbježan.

Ipak, moći će se pohvaliti da je igrao za velike timove poput Arsenala i Barcelone, no nevjerovatan je pad u karijeri koji je doživio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi