Alexis otkrio ko mu je idol u fudbalu

Za njega postoji samo jedan Ronaldo

Alexis otkrio ko mu je idol u fudbalu

Endin Čaušević

Čileanski napadač Alexis Sanchez sinoć je svojim pogotkom donio bod Arsenalu u meču protiv PSG-a.

Topnici su u Parizu remizirali protiv prvaka Francuske sa 1:1 iako je PSG veći dio utakmice dominirao. U samom finišu utakmice na scenu je stupio Alexis koji je svojim golom uspio vratiti londonski klub u utakmicu.

Nakon meča engleske novinare najviše je zanimalo ko je Alexisov idol u fudbalu, te da li bi ikada zaigrao za Real Madrid s obzirom da će već nastupao u dresu Barcelone.

"Moj idol je Ronaldo, ali onaj pravi, Brazilac. Divio sam se njegovim igrama dok sam bio dijete i uvijek sam želio da budem kao on. Da li bih igrao za Real? Čisto sumnjam, ja sam zaista uživao u Barceloni", rekao je Alexis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti