Alexis razgovarao sa predstavnicima PSG-a?

Gdje ima dima, ima i vatre

Alexis razgovarao sa predstavnicima PSG-a?

Endin Čaušević

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez još uvijek nije odlučio da li će ostati u Arsenalu ili će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Alexis se već nekoliko sedmica nalazi u centru pažnje engleske javnosti jer se svakodnevno špekuliše da će napustiti Arsenal na kraju ove sezone. Iako su Topnici pokušali nekako zataškati sve što se dešava oko Čileanca u javnost su procurile nove informacije.

Prema pisanju Mirrora Alexis je prošle sedmice imao razgovore sa predstavnicima PSG-a koji su zainteresovani da dovedu ovog napadača u svoj klub. Kako prenose mediji na Otoku razgovor je održan u Londonu i trajao je nekoliko sati.

Interes za Čileanca pokazali su još Inter i Juventus, ali čini se da se ne mogu nositi sa milionima kluba iz Pariza. Još uvijek nije poznato da li je Alexis nešto dogovorio s PSG-om, no kako se bliži kraj sezone sigurno je da će tada mnoge stvari biti dosta jasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi