Alihodžić: Možemo slaviti na Grbavici

Još dan do velikog derbija

Alihodžić: Možemo slaviti na Grbavici

Ostao je još samo dan do odigravanja najvećeg bh. fudbalskog derbija. Sutra će na Grbavici snage odmjeriti Željezničar i Sarajevo.

Situacija se pomalo elektriše na obje strane, a u oba tabora se nadaju pozitivnom rezultatu i bodovima nad najljućim protivnikom.

"Mi smo tek sad počeli razmišljati o derbiju. Imali smo jednu zaista tešku utakmicu u Širokom, gdje smo odigrali sasvim dobro, ali opet nismo imali sreće. Igramo stvarno dobro u zadnje vrijeme i zato mislim da smo spremni za derbi. Derbi susreti su uvijek bili teški, a takav će sigurno biti i ovaj. Znalo se uvijek da tu nema favorita, ali ja iskreno mislim da mi možemo slaviti u derbiju", rekao je Emir Alihodžić za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.