Alihodžić novi direktor Omladinske škole FK Željezničar

Nova pozicija za Harisa Alihodžića

Alihodžić novi direktor Omladinske škole FK Željezničar

M. Šljivak

Nakon što je klub napustio Sejfudin Tica, koji trenersku karijeru nastavlja u Bahreinu, ostala je upražnjena pozicija direktora Omladinske škole u FK Željezničar.

Rukovodstvo kluba je odlučili da na ovu poziciju postavi dosadašnjeg tim menadžera prve ekipe Harisa Alihodžića.

"Velika je čast biti na ovoj poziciji i bit če to ogroman izazov za mene. Željezničar je na pravom putu kada je u pitanju rad sa mladim igračima, to pokazuju i rezultati, a sada smo odlučili i formirati B tim u kojem će omladinci imati priliku da se dalje razvijaju. Samim tim i uloga direktora škole FK Željezničar ima dodatnu odgovornost i dobija jednu dodatnu dimenziju. Dosta posla je ispred mene, ima tu puno stvari koje trebamo poporaviti, ali siguran sam da uz naporan, sistematski rad možemo sve to posložiti, kazao je Haris Alihodžić za službenu stranicu kluba.

Alihodžić je veći dio fudbalske karijere proveo u Željezničaru, a igračku karijeru je završio 2005. godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi