Bivši reprezentativac BiH na Koševu

Alispahić: Cilj mi je osvojiti duplu krunu sa Sarajevom

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Mehmed Alispahić, danas je u prostorijama FK Sarajevo i zvanično potpisao ugovor.

Alispahić bi se na Koševu trebao zadržati u narednih godinu i pol dana, a nakon predstavljanja istakao je da mu je glavni cilj osvojiti duplu krunu sa Sarajevom. 

"Drago mi je što sam došao u klub kakav je Sarajevo, a posebno se želim zahvaliti gospodinu Ibrakoviću i Selimoviću na strpljenju. Iza sebe sam imao šest teških mjeseci u Rijeci, no sada su sve misli usmjerene na Sarajevo. Cilj mi je da s klubom osvojim duplu krunu i želim bio dio te priče. Prepoznao sam ovaj projekat Sarajeva, iako sam imao opciju da ostanem u Hrvatskoj", kazao je Alispahić, a potom dodao:

"Pratio sam igre Sarajeva u Evropi i smatram da možemo ostvariti zacrtane ciljeve. Moja prirodna pozicija je ispred dva zadnja vezna, odnosno centralni vezni."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na dolazak ovog 27-godišnjeg Bugojanca osvrnuo se i sportski direktor Abdulah Ibraković.

"Njegov kvalitet je neupitan i nadamo se da će doći do izražaja, kako bi nam pomogao da ostvarimo svoje ciljeve", riječi su Ibrakovića. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.