Alispahić: Mislim da je naša pobjeda čista i zaslužena

Veznjak Želje nakon meča

Alispahić: Mislim da je naša pobjeda čista i zaslužena

Veznjak Željezničara Mehmed Alispahić kaže kako je pobjeda u derbiju protiv Sarajeva (3:1) bila sasvim zaslužena. 

"Odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu. Primili smo pogodak, ali vratili smo se kako treba, postigli gol na vrijeme. Početkom drugog poluvremena smo poveli i na kraju smo utakmicu mirno priveli kraju. Mislim da je čista i zaslužena pobjeda".

"Složio bih se s Musemićem da smo ničije lopte osvajali. U prošloj utakmici nismo bili efikasni, večeras jesmo, pobijedili smo što je najbitnije. Sada imamo još jednu utakmicu, želimo ići sretni na pauzu", kazao je Alispahić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

KemalMalovcic
Bravo Mehmede kralju ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi