Alispahić nije smijenjen, ali opet nije vodio trening

Najviše ispaštaju nogometaši Čelika

Alispahić nije smijenjen, ali opet nije vodio trening

D. Kurbegović

Kako smo sinoć pisali da bi Odbor za hitnost trebao da razriješi Kemala Alispahića s funkcije šefa struke NK Čelik, ali to se nije desilo. 

Sarajevski stručnjak ne želi sporazumni raskid saradnje, nego raskid na štetu kluba. To je svakako njegovo pravo da brani svoja prava, ali isto tako potpuno je neprofesionalno od trenera koji ima važeći ugovor s klubom da se ne pojavljuje na treninzima.

Alispahić jučer ni danas nije vodio treninge crno-crveni, tako da su to odradili njegovi pomoćnici Kamberović, Hrustanović i Šišić. Svakako da u ovoj trakavici oko odlaska ili ostanka Alispahića u klubu najviše ispaštaju igrači Čelika. Podsjetimo da crno-crveni u naredna dva kola imaju dvije veoma važne utakmice protiv Viteza i Krupe na Bilinom polju, gdje trebaju da pokušaju osvojiti što više bodova, kako bi se odmakli iz zone ispadanja.

Trener iz Sarajeva navodno ima podršku određenih ljudi koji finansiraju klub, dok su drugi protiv njega i na svaki način žele da raskinu saradnju. Opcija nema mnogo ili će Alispahić dobiti podršku još jednu ili dvije utakmice ili će se raskinuti saradnja, te dovesti novi trener, koji će pokušati probuditi ekipu i izvući iz teške situacije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po svemu sudeći sutra bi se moglo znati nešto više kada je u pitanju situacija sa šefom struke kluba s Bilinog polja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi