Alispahić više nije trener Jedinstva
Kemal Alispahić napustio Bihać

Bišćani bez šefa stručnog štaba

Alispahić više nije trener Jedinstva

Nekadašnji asistent Amara Osima na klupi Željezničara, a kasnije i eks trener FK Sarajevo, Kemal Alispahić, više nije šef stručnog štaba NK Jedinstvo. Prema riječima direktora kluba Mirzeta Skopljaka, saradnja je prekinuta zbog neslaganja u stavovima između uprave kluba i sada već bivšeg prvo stratega bihaćkog prvoligaša.

“Jedinstvo je veliki klub, u šta sam se uvjerio i mislim da može izboriti plasman u Premijer ligu. Hvala igračima, navijačima i načelniku Hamdiji Lipovači na korektnoj saradnji. U svakom poslu ima različitih mišljenja, to se desilo i kod nas. Stavovi su nam se razišli, ali mi ostajemo u dobrim odnosima“, izjavio je Alispahić.

Njega će na klupi naslijediti Ahmet Kečalović, svojevremeno trener Jedinstva. On će sa pomoćnicima Edinom Bajrovićem, Ratomirom Mihićem i Halimom Stupcem danas povesti ekipu na pripreme u Medulin (Hrvatska).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.