Alispahić: Zanimaju me ambiciozniji klubovi

Nekadašnji trener Željezničara i Sarajeva odbio Travnik

Alispahić: Zanimaju me ambiciozniji klubovi

Nakon što je Nedžad Selimović dobio otkaz na klupi Travnika, Uprava Vezira pokušala je angažovati Kemala Alispahića, ali u tome nisu uspjeli.

Nekadašnji trener Željezničara i Sarajeva razgovarao je sa predsjednikom Travnika, ali odbio je ponudu, jer kako kaže zanimaju ga dosta ambiciozniji klubovi.

"Razgovarao sam sa predsjednikom kluba i voljni su da me angažuju, ali ja ne znam koliko je to u ovom trenutku realno. Bili su korektni i na tome bih im se puno zahvalio", rekao je Alispahić za SportSport.ba.

"Travnik je zanimljiv, ali u ovom trenutku nisam prihvatio ponudu. Ne bih govorio o razlozima. U ovom trenutku zanimaju me dosta ambiciozniji klubovi. Imao sam ponuda još nekih premijerligaša", dodao je nekadašnji trener Željezničara i Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.