Alispahiću 90 minuta, Šibeniku remi

Pretkolo Evropske lige

Alispahiću 90 minuta, Šibeniku remi

Šibenik je podbacio u svojoj premijeri u Evropskoj ligi, te je protiv slabašne ekipe Slieme sa Malte remizirao bez golova, 0:0.

Na svom Šubićevcu Šibenčani nisu uspjeli iskoristiti prednost domaćeg terena, odigravši mršavih 0:0 sa malteškom ekipom Sliemae, što se svakako može smatrati neuspjehom za hrvatskog predstavnika u Evropskoj ligi.

Jedan od boljih u dresu Šibenika bio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Mehmed Alispahić, koji je na terenu proveo svih 90 minuta, a pred kraj prvog poluvremena zaradio je i žuti karton, a u 42. minuti imao je i dobru priliku, ali je njegov udarac uspio odbraniti golman gostiju Szentpéteri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.