Allardyce bi volio vidjeti Anelku u West Hamu

Nicolas Anelka na meti mnogo klubova

Allardyce bi volio vidjeti Anelku u West Hamu

Nicolas Anelka ovih dana se povezuje sa mnogo klubova, a jedan od njih je i West Ham United. Gdje će Anleka nastaviti karijeru, ostaje nam da vidimo, ali Sam Allardyce bi ga volio vidjeti u redovima Čekićara. 

Bivši napadač Chelsea nezadovoljan je u Kini i želi da se vrati u Evropu. Među klubovima koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima, nalaze se Liverpool, Chelsea i West Ham. Trener momčadi sa Upton Parka rekao je da bi volio vidjeti Anelku u West Hamu:

 

"Moglo bi me interesovati, ali opet ponavlja, moglo. Bio bi jako sretan da ga vidim u dresu West Hama, naravno, ako bude povoljna finansijska sistuacija i ukoliko on bude želio da dođe. Nisam razgovarao ni sa Nicolasom, ni sa njegovim agentom. Barem ne još uvijek," rekao je Allardyce. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije