Allardyce novi menadžer Blackburna

Allardyce novi menadžer Blackburna

Adnan Beganović

Sam Allardyce je imenovan novim menadžerom Blackburna, na klupi će zamjeniti Inca koji je dobio otkaz zbog loših rezultata.

Sam Allaedyce se nakon kraćeg izbivanja ponovo vraća u Premiership. Premijeru na klupi Blackburna imat će već u subotu kada Blackburn na svom terenu dočekuje Stoke.

Allardyce je kako prenose otočki mediji imao ponudu i Sunderllanda, ali je ponuda Blackburna bila bolja i "veliki Sam" će pokušati vratiti Roverse na pobjedničke staze.

Sam Allardyce je u svojoj bogatoj karijeri vodio Bolton u periodu od 1999. do 2007. godine, prošle sezone je vodio Newcastle sa kojim je sporazumno raskinuo ugovor u januaru ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.