Allardyce poručio Zarateu: Da si bio bolji, igrao bi više

Kratko, jasno

Allardyce poručio Zarateu: Da si bio bolji, igrao bi više

Mauro Zarate je nezadovoljan svojom minutažom napustio West Ham i otišao na posudbu u QPR, gdje će se zadržati do kraja sezone.  

Argentinac je naglas razmišljao te rekao novinarima da nije igrač za klupe i da je nepravedno zapostavljen, na šta je trener Sam Allardyce imao odgovor.

"To što on priča nema veze s istinom. Zarate nije igrao jer nije bio dovoljno dobar. Da je bio bolji kada mu je pružena šansa, igrao bi više", kratak je bio trener West Hama.

West Ham je ovogodišnje iznenađenje Premiershipa a njegove glavne napadačke uzdanice su Sakho i Carrol, dok za Zaratea tu nema previše prostora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.