)
Allardyce: Želim donijeti titulu Liverpoolu
Foto: EPA

Menadžer West Hama

Allardyce: Želim donijeti titulu Liverpoolu

Midhat Šljivak

Menadžer West Ham Uniteda Sam Allardyce, izjavio je kako će pokušati da pobijedi Manchester City u posljednjem kolu, kako bi donio titulu prvaka Liverpoolu.

Allardyce nije krio simpatije prema Redsima, a istakao je kako bi mu bilo drago da kapiten Liverpoola Steven Gerrard, podigne trofej Premiershipa, po prvi put u karijeri. 

"Volio bih pobijediti City i da omogućim titulu Liverpoolu i Stevenu Gerrardu. Znam da bi svi voljeli da Redsi osvoje titulu, a lično bih volio da Gerrard podigne trofej. City je favorit, ali igraju pod velikim pritiskom. Mislim da ne mogu četvrti put ove sezone da nas pobijede", rekao je pred posljednje kolo Premiershipa menadžer Čekićara Sam Allardyce.

West Ham je odigrao tri utakmice ove sezone protiv Građana. Sve tri su izgubili, a primili su čak 12 pogodaka.

City kolo prije kraja ima dva boda više od Liverpoola, te im je bod protiv West Hama dovoljan za titulu, dok Liverpool na Anfieldu čeka ekipu Newcastlea.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti