Allegri: Još uvijek je sve otvoreno

Palermo stvorio probleme Milanu u Kupu

Allegri: Još uvijek je sve otvoreno

Edmir Škorić

Milan i Palermo odigrali su bez pobjednika (2:2) u prvoj međusobnoj utakmici polufinala Italijanskog kupa.

Zlatan Ibrahimović je doveo domaće u rano vodstvo, ali su gosti sa Sicilije preokrenuli rezultat u svoju korist preko Javiera Pastorea i Abela Hernandeza, da bi Rossonerima na kraju koliko-toliko povoljan rezultat donio Urby Emanuelson.

"Otvorili smo dobro utakmicu i poveli, ali smo onda omogućili Palermu da izjednači. Nakon što nam je Palermo stvorio probleme do poluvremena, stavljali smo na rizik i treći gol da primimo, ali važno je da na kraju nismo izgubili i da je sve još uvijek otvoreno", kazao je Milanov trener Massimiliano Allegri, dodavši:

"Sada se moramo usredotočiti na ligu, ali i dalje želimo izboriti finale protiv Palerma".

Uzvratni susret igra se u Palermu 10. maja, a bolji iz ovog ogleda čeka u finalu najvjerovatnije Intera, koji je u prvoj utakmici u Rimu s 1:0 savladao Romu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.