Allegri: Milan nikada nije želio Hamšika

Allegri: Milan nikada nije želio Hamšika

Edmir Škorić

Milanov trener Massimiliano Allegri uvjerava navijače tog kluba kako Marek Hamšik neće biti jedno od najavljenih pojačanja u veznom redu.

Rossoneri, ovogodišnji prvaci Italije, već su doveli Taye Taiwa i Philippe Mexesa u odbrani. Na redu je jačanje veznog reda. Iako se dosta vremena s Milanom povezivao Marek Hamšik, slovački reprezentativac i član Napolija, tvrdi Allegri, nije na radaru kluba sa San Sira.

"Tragamo za vrhunskim igračima u veznom redu, naravno koji posjeduju određene karakteristike. Klub će potpisati nekoliko bitnih igrača. Hamšik? Nije u našim planovima, tako da je sve to novinarska priča", rekao je Allegri i dodao:

"Adriano Galliani je u pravu kada kaže da imamo vremena do 31. avgusta. Ne zaboravite da je prošle godine Zlatan Ibrahimović stigao 27. avgusta, potom i Kevin-Prince Boateng i Robinho".

Inače, nije tajna da je Milan blizu potpisivanja Alexa Witsela iz belgijskog Standarda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti