Allegri najavio: Pjaca bi mogao početi protiv Crotonea

Prvi start za Hrvata

Allegri najavio: Pjaca bi mogao početi protiv Crotonea

Fudbaleri Juventusa sutra će igrati meč italijanske Serije A u gostima protiv Crotonea. 

Trener Stare dame Massimiliano Allegri poručio je da njegov tim mora pobijediti u ovom meču jer će, u protivnom, pobjeda protiv Intera biti bačena u more.

"Crotone je ekipa koja je izgubila mnogo utakmica u posljednjim minutama. Primili su prvi gol protiv Intera u 37. minuti drugog poluvremena, remizirali su sa Fiorentinom iako su vodili minut prije kraja. Dakle, šta to znači? To znači da se radi o veoma dobro organizovanoj ekipi kojoj je veoma teško postići gol. To neće biti laka utakmica, ali mi moramo pobijediti jer će, u protivnom, tri boda protiv Intera biti bačena u more", rekao je Allegri pa dodao:

"Može biti da će Pjaca meč početi od prve minute. Benatia se vratio sa Afričkog kupa nacija i spreman je. Sutra će on ili Rugani početi od prve minute. Hoće li Cuadrado biti odmoren? Dybala može igrati desno, igrao je na toj poziciji malo u subotu, dok Pjaca igra stalno na toj poziciji za Hrvatsku. Sutra će Lichtsteiner vjerovatno odmarati, a u tim će se vratiti Dani Alves", rekao je između ostalog Allegri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi