Allegri našao način da kazni Bonuccija

Najvjerovatnije neće igrati protiv Porta

Allegri našao način da kazni Bonuccija

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa prošlog petka na domaćem terenu savladali su Palermo, a meč u Torinu obilježio je sukob Leonarda Bonuccija i Massimiliana Allegrija.

Naime, Bonucci je tokom utakmice s Palermom psovao i prigovarao treneru Juventusa, ali na kraju nije prošao nekažnjeno. Juventus je odlučio novčano da kazni odbrambenog igrača ovog kluba, ali posljednju riječ treba da kaže Allegri.

Stara dama sutra igra na gostovanju protiv Porta u okviru osmine finala Lige prvaka, a prema svemu sudeći Bonucci će ovaj meč odgledati s tribina. Prema pisanju italijanskih medija trener Juventusa odlučio je da na taj način kazni Bonuccija zbog ispada na meču s Palermom.

Bonucci se kasnije izvinio Allegriju za svoje ponašanje, ali je očito da mu to i nije puno pomoglo. Utakmica između Porta i Juventusa igra se sutra od 20:45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti