Allegri: Ne želim otići iz Milana

Trener Rossonera želi ostati

Allegri: Ne želim otići iz Milana

Midhat Šljivak

Milan je večeras doživio novi poraz. Na La Rosaledi je u trećem kolu poraženi su od Malage sa 1:0, golom Joaquina iz 64. minute utakmice.

Nakon meča , trener Milana Massimilliano Allegri je izjavio kako nema namjeru napustiti klupu Rossonera iako je doživio novi poraz.

"Ne želim otići iz Milana! To nije moj karakter i nikad ne odustajem. Vjerujem u svoj tim, vratićemo se u prvenstvu, a i dalje imamo dobre šanse da se plasiramo u osminu finala Lige prvaka", rekao je Allegri, koji je potom dodao.

"Nismo igrali loše, a Malaga nam je dala gol iz jedne šanse. Imali smo pet - šest dobrih situacija, ali nedostajao nam je dobar završni pas. Sada moramo za vikend da dobijemo Genou i da vratimo samopouzdanje", dodao je trener Rossonera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.