Allegri: Samo Messi može da postigne 50 golova u sezoni

Strateg Milana o svojim napadačima, Messiju....

Allegri: Samo Messi može da postigne 50 golova u sezoni

Trener AC Milana, Massimiliano Allegri je podržao svog napadača, Stephena El Shaarawyja i pored malog broja njegovih golova u ovoj godini te je istakao kako trenutno samo jedan igrač može da postigne 50 golova u sezoni.

"Postoji samo jedan igrač koji može da postigne 40-50 golova u sezoni, a on igra za Barcelonu. El Shaarawy je postigao 16 golova u prvoj polovini sezone i normalno je da i drugi igrači počnu pogađati", rekao je Allegri te se osvrnuo na svog drugog napadača.

 

" Balotelli je 22-godišnjak i ima potencijal kog ni on sam nije svjestan. Njegov cilj bi trebao biti da postane jedan od pet najboljih igrača svijeta", zaključio je strateg Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.