Allegri: Sve je u našim rukama

Na San Siru sve teče po planu

Allegri: Sve je u našim rukama

Edmir Škorić

Milan je prvi dio sezone zavšrio sa 40 bodova na svom kontu, a trener Massimiliano Allegri nada se jednako dobrim izdanjima Rossonera i u preostalom dijelu sezone.

"Dečki su jučer bili poprilično dobri. Bod protiv Udinesea je itekako velik, znajući kako se odvijala situacija na terenu u nastavku utakmice. Važno je da smo taj susret završili neporaženi", kazao je Allegri, potom dodao:

"Prvi dio sezone zaključili smo sa 40 osvojenih bodova, a nadam se da ćemo isto toliko, ako ne i više osvojiti u drugom dijelu. Pratit ćemo dešavanja oko sebe, no jasno da je sve u našim rukama. Jučerašnja utakmica nas je dosta ojačala".

Na pitanje hoće li Milan do kraja zimskog prelaznog roka posegnuti za pojačanjima, bivši trener Cagliarija odgovara: Ne, nema razloga za to. Imamo poprilično dobru ekipu".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti