Allegri: Tužni smo, ali svojim momcima nemam šta zamjeriti

Allegri: Tužni smo, ali svojim momcima nemam šta zamjeriti

Adnan Beganović

Trener Juventusa, Massimiliano Allegri, nakon sinoćnjeg poraza od Juventusa u finalu Lige prvaka istakao je da svojim izabranicima nema šta zamjeriti.

"Nakon utakmice zahvalio sam se ekipi na fenomenalnoj sezoni. Hvala im i za večerašnju utakmicu. Borili su se, pokazali su karakter, tehniku i vještinu. Bila je ovo velika utakmica, no na našu žalost, kada smo kontrolisali igru i pokušavali postići drugi gol, Barcelona nas je kaznila", izjavio je Allegri naakon sinoćnjeg finalnog susreta.

"Žao mi je, ali igrali smo u finalu što govori o našoj snazi i napretku, kojeg smo imali u odnosu na ranije sezone. Tužni smo jer ne igra se finale Lige prvaka svake godine, ali nemam šta zamjeriti svojim igračima. Mislim da će ova utakmica pozitivno uticati na fudbal u Italiji i to zahvaljujući mojim momcima koji su se nevjerovatno borili", dodao je trener Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.