Allegri: U ovakvom Milanu uživam

Trener Rossonera nakon pobjede u Napoliju

Allegri: U ovakvom Milanu uživam

Edmir Škorić

Napokon se Milanova igra dopala i njihovom treneru Massimiliano Allegriju, koji je bio oduševljen poslje sinoćnje pobjede u Napoliju (1:2).

Podsjećanja radi, Robinho je doveo Milan u vodstvo, a onda gosti imali igrača više nakon što je isključen Pazienza. Rossonerima je prednost udvostručio Ibrahimović, da bi u 83. minuti Lavezzi tek uspio ublažiti poraz Napolitanaca.

"Ovo je stvarno bio Milan kojeg volim i u kojem uživam. Nije lako doći u Napoli i odnijeti sva tri boda. Napoli je sjajna momčad, tehnički fantastična, a navijači naprave atmosferu u kojoj gostu i nije lako. Ipak, rutinski smo i na lijep način došli do tri boda", rekao je Allegri.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.