Allen: Orlovi, spremamo vam iznenađenje

Vezista Velsa upozorava

Allen: Orlovi, spremamo vam iznenađenje

D. Vejo

Selekcija Velsa sutra će gostovati Srbiji u okviru 6. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Velšani za Orlovima i Republikom Irskom kaskaju četiri boda, a ukoliko sutra stignu do čitavog plijena, dobro bi zakuhali situaciju u grupi D.

Prema mišljenju mnogih, Srbija je favorit na ovom susret, a ponajviše zbog činjenice da u gostujućem timu neće biti jednog od najboljih igrača svijeta Garetha Balea.

No, koga nema bez njega se mora i može, poručuju Velšani, te dodaju da imaju keca u rukavu. U Beograd kako kažu, ne dolaze sa bijelom zastavom.

"Srbija je reprezentacija sastavljena od sjajnih pojedinaca, od kojih nekolicinu poznajem. Igraju dosta dobro, što su pokazali u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Činjenica je da nemamo Balea, ali šta da se radi. Smatram da imamo dovoljno snage da se izborimo sa protivnikom uprkos njegovom izostanku. Spremamo iznenađenje, nadamo se da će upaliti", poručio je vezista Stoke Cityja i Velsa, Joe Allen.

Utakmica između Srbije i Velsa igra se sutra od 20.45 sati na stadionu Rajko Mitić.

Do sada, na blagajnama navedenog stadiona, prodano je nešto više od 23 000 karata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti