Almeida: Ispunićemo želju naših navijača

Uoči večerašnjeg susreta

Almeida: Ispunićemo želju naših navijača

Adnan Beganović

Napadač njemačkog Werdera i član portugalskog nacionalnog tima, Hugo Almeida, za portugalske medije je izjavio da u večerašnji susret nikako ne smiju ući sa mišljenjem da imaju prednost.

"Ova utakmica za sviju nas je najvažnija u posljednjih nekoliko godina. Ovaj susret odlućuje o budućnosti našeg nacionalnog tima i svi igrači svjesni su te činjenice", rekao je Almeida i dodao:

"Moramo u utakmicu ući hladnih glava i učiniti sve da obradujemeo portugalski narod i ispunimo mu najveću želju, a to je odlazak u Južnu Afriku. Mi ne smijemo misliti da je pobjeda u Lisabonu naša prednost, moramo i večeras igrati na pobjedu i biti svjesni odgovornosti koja je pred nama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.