Almeira do bodova u sudijskom vremenu
Novi kiks Villareala

Španska Primera

Almeira do bodova u sudijskom vremenu

Almeria je došla do vrijednih bodova spasa u susretu sa Osasunom, dok je Villareal opet kiksao, odigravši neriješeno kod Valladolida.

U dvoboju dva tima sa začelja, Almeira je došla do vrijedna tri boda u borbi za opstanak u španskoj Primeri. Sa 2:1 savladali su Osasunu i to golom Negreda u 90. minuti. Isti je igrač doveo domaće u vodstvo u 71. minutu, a strijac jedinog gola za baskijsku ekipu bio je Walter Pandiani u 84. minuti.

Valladolid i Villareal remizirali su bez golova 0:0, dok je Espanyol pogotkom Alonsa u 50. minuti savladao Racing iz Santandera.

Rezultati
Almeira – Osasuna            2:1
Espanyol - Racing Santander        1:0
Valladolid – Villarreal            0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.