Almir Bekić produžio ugovor sa Sarajevom

Do ljeta 2019. godine

Almir Bekić produžio ugovor sa Sarajevom · Zvanično

Defanzivac FK Sarajevo Almir Bekić danas je i zvanično produžio ugovor sa klubom sa Koševa.

Kako je SportSport.ba najavio, Bekić će i u budućnosti ostati stanovnik Koševa a sa Sarajevom je potpisao novi ugovor koji ga za ovaj klub veže do 30. juna 2019. godine.

"Drago mi je zbog potpisivanja novog ugovora. Želim se zahvaliti klubu na ukazanom povjerenju. Velika mi je želja da sa Sarajevom osvojim trofej i zbog toga sam ostao vjeran klubu. Nadam se da ću svojim igrama opravdati povjerenje kluba i trenera Musemića", poručio je Bekić.

Almir Bekić je u Sarajevo stigao 2015. godine iz Slobode, a do sada je za bordo klub odigrao 76 utakmica i postigao je dva gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi