Almunia: Messi je nevjerovatan

Golman Arsenala dugo će pamtiti Argentinca

Almunia: Messi je nevjerovatan

Adnan Beganović

Golman Arsenala, Manuel Almunia, dugo će pamtiti sinoćnju utakmicu i genijalnog Lionela Messija koji ga je u 90 minuta čak četiri puta matirao.

"On je jednostavno najbolji na svijetu. Za njegovu igru nema lijeka, a jedino što vam ostaje je da probate unaprijed pokušati shvatiti šta će uraditi. Nažalost, i tada ga je nemoguće zaustaviti jer može učiniti šta god želi i kad god želi", rekao je nakon susreta Almunia i dodao:

"Nama ostaje prvenstvo. Moramo pokušati doći do titule, a to možemo samo ukoliko na svakom susretu budemo davali sve od sebe."

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.