Almunia se obrušio na suigrače

Almunia se obrušio na suigrače

Golman Arsenala Manuel Almunia nakon ispadanja njegovog kluab od Barcelone nije opravdanje tražio u sudiji, već u nedovoljnom zalaganju svojih suigrača prije svega napadača.

"Kod rezultata 3:1 trebao nam je samo jedan gol da bismo prošli dalje, pa ne mogu da razumijem kako je na terenu bilo igrača koji nisu trčali, već su hodali", kaže Manuel Almunia, koji je utakmicu počeo na klupi, ali je zbog povrede Sczesznyja već u 19. minuti morao na teren.

"Sa malo više uloženog napora mogli smo da im pokvarimo slavlje. Barcelona je kontrolisala igru, ali pogodak može da se postigne u svakom trenutku. Zato ne razumijem igrače koji se nisu zalagali", zaključio je iskusni golman Arsenala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti