Alonso: Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme
Alonso i Arbeloa su odigrali vrlo dobro

Primera Division

Alonso: Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme

Real Madrid je sinoć peti put ove sezone na Santiago Bernabeu morao „ganjati“ minus iz prvog poluvremena i peti put to im je uspjelo.

Prvo ime velikog derbija protiv Atletica bio je veznjak Xabi Alonso, koji je početkom drugog poluvremena poravnao rezultat, a malo kasnije sjajnom asistencijom namjestio gol Arbeloi.

„U drugom poluvremenu smo pokazali koliko nam je bilo stalo do uspjeha, a na kraju smo i upisali pobjedu. U prvom poluvremenu smo napravili nekoliko prilika, ali ponovo nsimo uspjeli postići pogodak“, rekao je Xabi Alonso nakon utakmice.

Uz Alonsa najbolji igrač utakmice bio je Alvaro Arbeloa, koji je s Alonsom igrao zajedno u Liverpoolu, a ljetos su stigli u Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.