Altintop: Moj san je Madrid

Altintop: Moj san je Madrid

Vezni igrač najtrofejnije njemačke ekipe Bayerna iz Municha, Hamit Altintop izjavio je kako bi želio preći u Real Madrid.

Altintopu ugovor sa bavarskim gigantom ističe narednog mjeseca, a za njega je najviše zainteresovan upravo madridski Real.

"Odlazak u Madrid mi je san jer je to klub najveće kvalitete, ali moram reći kako još ništa nije sigurno jer nisam ama baš ništa potpisao. Postoje mnoge špekulacije, ali ja u ovom trenutku nemam ugovor sa Realom. Moja budućnost će biti van granica Njemačke i nadam se da će sve biti jasnije naredne sedmice", rekao je Altintop za Marcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti