Altintop: Želim igrati više!

Veznjak pred potpisom za Galatasaray

Altintop: Želim igrati više!

A. Haznadarević

Hamit Altintop priznaje da bi ovoga ljeta mogao napustiti momčad Real Madrida, s obzirom da želi veću minutažu, što mu trenutno Jose Mourinho ne može priuštiti.

Turski internacionalac je stigao u redove novog prvaka Španije na početku prošle sezone ito bez odštete jer mu je ugovor sa bivšim klubom minhenskim Bayernom istekao.

No, kako se baš nije naigrao, prije svega zbog povreda koje su ga mučile, priznaje da bi mu više odgovarala promjena sredine od grijanja klupe Reala:

"Moja budućnost? ne znam šta će se desiti. Svi znaju da je ovo bila moja dobra sezona, iako me povreda mučila. Tim igra veoma dobro, a to me košta prilike za igranje u prvom timu. Te stvari se dešavaju u fudbalu, ali ja bih želio igrati više."

Uprava Reala mu je dozvolila da sam donese odluku o svom nastavku karijere:

"Sada je odluka na meni, moram ostati miran. Želio bih igrati više, a Galatasaray bi mi omogućio povratak u moju zemlju, vidjet ćemo", zaključuje Altintop za čije bi dovođenje Galatasaray morao uplatiti oko 3 miliona eura na račun Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.