Morata sve šokirao objavom gdje želi završiti svoju karijeru: "Moram im se odužiti"

Španac u razgovoru za Marcu

Morata sve šokirao objavom gdje želi završiti svoju karijeru: "Moram im se odužiti"

E. Čaušević

Alvaro Morata svijetu se predstavio prije nekoliko godina u dresu Real Madrida, a potom je sve iznenadio kada je otkrio da navija za Atletico.

Nakon što je napustio Chelsea odlučio je da potpiše za Atletico i otkrio je da je od malih nogu navijač ovog kluba iako je svoju karijeru počeo u dresu ljutog gradskog rivala Reala.

Morata trenutno nastupa za Juventus u koji je stigao ovog ljeta. U zanimnljivom razgovoru za Marcu otkrio je i ime kluba u kojem bi volio završiti svoju karijeru i sve je ostavio bez teksta.

"Uvijek imate neki tim koji volite kada ste dijete, a za mene je to bio Atletico. Ne znam da li ću ikad više igrati za taj klub, ali će uvijek biti u mom srcu", rekao je Morata i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Karijeru bih volio završiti u dresu Getafea. Imam dobar odnos s predsjednikom i navijačima tog kluba. Zahvaljujući njima sam postao fudbaler koji sam danas i nadam se da ću im se odužiti za to".

Poznato je da je Morata kao omladinac igrao za Getafe i upravo je iz kadetskog tima ovog kluba prešao u Real Madrid na ljeto 2008. godine, ali je očito da se ponovo želi vratiti jednog dana u ovaj klub.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarajlijaa111
Joj naslova, tako ste ga formirali da sam mislila da zavrsava svoju karijeru.
3 0
Juve88
On voli sve klubove, u koji god je došo klub o njemu je sanjao ili navijao za njega kad je bio mawi buci buci
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi