Bivši napadač Real Madrida pozirao s dresom NK Čelik
Bivši reprezentativac Španije u poznim igračkim godinama i dalej trese mreže u jednoj od najjačih liga u Evropi

Negredo nastupa za Cadiz

Bivši napadač Real Madrida pozirao s dresom NK Čelik

D. Kurbegović

Večeras se igra posljednji meč 9. kola španske La Lige, a ekipa Espanyola će dočekati tim Cadiza.

Za Cadiz od augusta prošle godine nastupa i bivši reprezentativac Španije, sjajni napadač Alvaro Negredo.

Ovaj 35-godišnjak još uvijek nije rekao posljednju riječ kada je u pitanju nogomet na visokom nivou, te je jedan od najboljih igrača ovog kluba.

Zanimljivo da se nakon posljednjeg treninga, prije polaska za Barselonu, ovaj bivši napadač pozirao s dresom NK Čelik. Jedan Zeničanin, koji živi i radi u ovom gradu pratio je trening ovog kluba zajedno sa svojom kćerkom, te je nakon treninga iskoristio priliku da porazgovara sa bivšim napadačem Real Madrida, Manchester Citya, Valensije, ali i da promoviše klub za koji navija od djetinjstva.



Negredo nije imao ništa protiv da se slika s dresom NK Čelik, ali i s malom kćerkicom koja je bila u dresu reprezentacije BiH.

Ovaj napadač veoma dobro poznaje reprezentaciju BiH, a posebno Edina Džeku, sa kojim je dijelio svlačionicu u Manchester Cityu.

Negredo je u dosadašnjoj karijeri osvojio Evropsko prvenstvo sa selekcijom Španije, titulu prvaka Engleske i pobjednika Kupa, te Kup sa ekipom Sevilje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
Lijepo
19 0
donn
Svaka cast
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi