Alves: Imamo dobar rezultat

Strijelac za pobjedu Portugala zadovoljan rezultatom

Alves: Imamo dobar rezultat

Adnan Beganović, foto: Dejan Miholjčić

Junak sinoćnje pobjede Portugala nad našom reprezentacijom, Bruno Alves, smatra da njegova reprezentacija ima dobar rezultat pred revaš u Zenici te da je veoma blizu odlaska na Svjetsko prvenstvo.

"Bosna i Hercegovina borit će se do kraja. Pokušali smo ostvariti prednost sa što više golova no, mislim da je i ovaj rezultat jako dobar. Bosna i Hercegovina ima kvalitetan tim, dobro organiziran, ali mislim da smo večeras kontrolisali igru. Igrači obje momčadi zaslužuju čestitke", rekao je strijelac jedinog pogotka, Bruno Alves te dodao:

"U Bosnu i Hercegovinu idemo odigrati dobru utakmicu. Imamo prednost, ali ne smijemo i nećemo se orijentirati na čuvanje našeg gola. Bosna i Hercegovina u revanšu mora napadati, a mi ukoliko uspijemo uspostaviti našu igru, mislim da ćemo onda izboriti nastup na smotri najboljih svjetskih selekcija."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.