Alves: Mogao bih zaigrati u PSG-u ili Monacu

Alves priznao

Alves: Mogao bih zaigrati u PSG-u ili Monacu

Midhat Šljivak

Desni bek Barcelone, Dani Alves, izjavio je danas kako će razmisliti o prelasku u Francusku ukoliko mu PSG ili Monaco ponude ugovor.

Brazilac je priznao kako je prošle sezone imao ponudu PSG-a, ali da je odšteta bila prevelika, ali iako je i sada sretan u Barceloni, ne želi odbaciti prelazak u neki drugi klub.

"Igrač sam Barcelone i sretan sam ovdje, ali nikad ne bih odbio Parižane.. Oni su veoma ambiciozni sa velikom željom da nađu svoje mjetso u svijetu fudbala. Doveli su sjajna igrače kako bi učinili nešto dobro u fudbalu. Treba im kontitnutet, ali su na dobrom putu. Nekoliko odličnih fubaler aigra tamo", rekao je 30-godišnji Brazilac, koji je potom priznao da bi mu i Monaco odgovarao kao klub.

"Znam da imaju sličan projekat kao i PSG. Moja vrata su im uvijek otvorena i ne odbacujem prelazak i tamo", dodao je Alves.

Alves je ove sezone osvojio još jednu titulu prvaka sa Barcelonom, a kako stvari stoje od naredne sezone bi ga mogli gledati u francuskoj Ligue 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.