Alves: U Sevillu dolazimo po pobjedu

Juve gostuje u Sevilli

Alves: U Sevillu dolazimo po pobjedu

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sutra igraju meč petog kola grupne faze Lige prvaka protiv Seville.

Staroj dami je potrebna pobjeda kako bi osigurala prolaz u nokaut fazu ovog takmičenja. U centru pažnje španskih medija nalazi se Dani Alves koji je nekada nosio dres Seville. Zbog svog prelaska u Barcelonu postao je jedan od najomraženijih osoba u ovom gradu.

Ipak, brazilski fudbaler je pred sutrašnji meč poručio da je navikao da igra u žestokoj atmosferi ovog stadiona. Alves je poručio da Juventus nije došao po remi već po pobjedu.

"Nismo ovdje došli radi reda i da se zadovoljimo remijem. Mi uvijek idemo na pobjedu, a tako će biti i sutra. Poznajem ovaj tim i znam da će i oni ići na pobjedu. Atmosfera će biti užarena, ali to nije ništa neobično. To je dodatna motivacija za mene, ali i za ostatak ekipe. Jedva čekam da meč počne", izjavio je Alves.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti