Alvesova zastupnica: Ponudu Barcelone ne možemo prihvatiti

Napušta Barcelonu

Alvesova zastupnica: Ponudu Barcelone ne možemo prihvatiti

Adnan Beganović

Sjajni brazilski fudbaler, Dani Alves, na ljeto će definitivno napustiti Barcelonu, a to je potvrdila i njegova zastupnica Ana Santa Dinorah.

"Najnovija ponuda nas ne zadovoljava. To ne možemo prihvatiti i Dani je tužan zbog toga", izjavila je zastupnica brazilskog fudbalera.

Alvesu ugovor prema kojem je zarađivao sedam miliona eura godišnje ističe na ljeto. U pregovorima je od Barcelone tražio potpisivanje novog trogodišnjeg ugovora pod istim uslovima, no čelnici Barcelone to nisu prihvatili, tako da će Brazilac karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.