Amar Osim: Bolje jednom izgubiti 3:0, nego tri puta po 1:0

Trener FK Željezničar

Amar Osim: Bolje jednom izgubiti 3:0, nego tri puta po 1:0

M. Šljivak

Željezničar je poražen u Banjaluci kod Borca.

Plavi sa Grbavice su upisali prvi poraz u sezoni (3:0), a nakon meča trener gostiju Amar Osim nije mogao da bude zadovoljan.

"Borac je imao plan kojeg se držao. To je naša krivica, primamo po ko zna koji put gol u prvih deset mintua. Imali smo prividnu nadmoć, ali bez konkretne završnice. Opasni su bili kad bi prešli centar. Trudit ćemo se da im uzvratimo ovo gostoprimstvo jer je sve bilo korektno.. Možda je jednom bolje izgubiti 3:0, nego tri puta po 1:0", rekao je Amar Osim nakon meča.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Sarajevo je favorit u ligi jer osvajanje lige zahtjeva konzistentnost. Kada Sarajevo odigra lošije, uglavnom opet dođe do nekog rezultata. Željo kad lošije odigra, uglavnom ne dođe do rezultata. Previše su se osilili nakon pobjede nad umornim i desetkovanim Sarajevom, a zaboravili da ta pobjeda nosi samo 3 boda kao i svaka druga.
35 4
bistrik87
zalutali ste gore, iskoristilu lose forme zrinje i sarajeva, ovi se vracaju, vi padate, a duga je liga, valja plate podjelit opet, a ne do Bog dragi da se ko povrijedi moro bi ti kopacke obuc
34 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi