Osim je gotovo zaplakao, ali ipak dao kratku izjavu

Jasne su bile riječi trenera Željezničara

Osim je gotovo zaplakao, ali ipak dao kratku izjavu

Samir Mlaćo
U prvom susretu 16. kola Premijer lige Željezničar je sa ubjedljivih 4:0 savladao Mladost u Doboju kod Kaknja.

Plavi su u drugom poluvremenu pružili kvalitetnun partiju i zasluženo slavili, a Mladost je u prvom dijelu imala svoje šanse.

Nakon meča svoje viđenje susreta dali su treneri Nemanja Miljanović i Amar Osim.

“Nakon izuzetno teške sedmice stisnuli smo se i odradili ono što se od nas očekuje ili ono što bi od nas očekivao neko da je tu“, kratko je kazao Osim koji je djelovao očajno, aludirajući na preminulog predsjednika Željezničara Admira Džubura koji je u ponedjeljak izgubio bitku sa koronavirusom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Riječ je dobio i trener Mladosti.

“Prvo poluvrijeme smo bili egal, čak i u našu korist. Željo je dva gola postigao iz prekida, a mi nismo zabijali iz slobodnjaka dva puta. Razlika je u kvalitetu, iskustvu...“.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Zbog Maradone ?
2 18
Fk1921
Mrsh u pm kamataru
5 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi