Amar Osim ostaje šef struke Željezničara!

Bez promjene na trenerskoj klupi

Amar Osim ostaje šef struke Željezničara! · Zvanično

S. Mlaćo

Amar Osim ostaje trener Željezničara.

Iako su Plavoj u velikoj krizi, do promjene na klupi neće doći

Tako je danas odlučilo rukovodstvo kluba sa Grbavice. Čelnici Željezničara održali su sastanak i odlučili da Osim ostane.

Podsjetimo, u posljednjih sedam ligaških utakmica Plavili nisu slavili pobjedu, a u pet utakmica ovog proljeća nisu postigli ni pogodak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je tako došao na šestu poziciju, te ga očekuje grčevita borba za izlazak u Evropu. 

"Sastavljen je tim od predstavnika UO, NO, te članova Skupštine koji će u narednom periodu analizirati situaciju. Postavili smo nove, konkretne ciljeve pred stručni štab i igrače, te će se u narednom periodu raditi intenzivno kako bi se ekipa vratila na pobjednički kolosijek. Obavljen je razgovor i sa gospodinom Osimom, postavljeni su izazovi, te je traženo da on u narednim danima donese konkrektne prijedloge za povratak na pobjednički kolosijek. Amar je vrhunski profesionalac, svjestan je krize, te ne skida krivicu za sebe i igrača. Ne mogu reći ni ja da nema volje kod igrača, ona postoji, svaki dan sam sa njima, ali uvukla se neka trema. Nije jednostavno nositi Željin dres, pogotovo kada imate pet utakmica bez postignutog gola", kazao je za SportSport.ba član UO FK Željezničar Nazif Hasanbegović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

COVID19
Koliko Amaw drzi zeljkana u šaci ne bi me cudilo da u slucaju otkaza i Lutvi moraju isplatiti odštetu
27 4
BordoBijeli
Rekao sam ja,nemaju oni mu da da ga otjeraju.A i ne mogu jer on sam odlucuje o svojoj sudbini.Samo kod nasi kona trener veci od kluba
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi