Amar Osim: Nismo mi krivi što su oni dobili crvene kartone

Trener FK Željezničar

Amar Osim: Nismo mi krivi što su oni dobili crvene kartone

Midhat Šljivak

Željezničar je večeras na Grbavici savladao ekipu Mladosti.

Plavi su maksimalno iskoristili dva igrača više na terenu i na kraju su slavili pobjedu od 3:1.

Trener domaćeg tima Amar Osim dao je svoj komentar na večerašnji meč, koji nije bio nimalo lagan za njegov tim.

"Čudna utakmica. Mi smo dobro startovali, ali smo primili gol kakav nam se ne smije desiti. Nakon toga su dobili dva crvena i utakmica je otišla drugim tokom", istakao je Osim, pa je nastavio:

"Djelovali smo kao da ne želimo pobijediti i igrali smo kao da već imamo pobjedu u rukama. Mislili su da će sve biti lako. Pobijedli smo, ali je neki ukus čudan. Igrali smo 60 minuta sa dva igrača više, ali mi nismo krivi što su oni dobili crvene kartone. Ne možemo za tim žaliti", rekao je Osim, te je komentarisao naredni meč protiv Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neporaženi Radnik nije slučajno neporažen. Nije mala stvar bez obzira što ovo nije Premiership. Čeka nas teška utakmica", istakao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dobojan90
Serem ti se usta zvaljava morzu jedan da Bog da ne otisli u evropu nikad!!! To vam zelim od srca evo u ramazanu!!!
20 0
Bond
Gospodin no 1
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi