Amar Osim zadovoljan pobjedom i igrom: Ne treba tražiti dlaku u jajetu
Foto - Armin Herić - fkzeljeznicar.ba

Trener FK Željezničar

Amar Osim zadovoljan pobjedom i igrom: Ne treba tražiti dlaku u jajetu

M. Šljivak

Željezničar je upisao i drugu pobjedu u novoj sezoni Premijer lige BiH.

Plavi sa Grbavice savladali su kao gosti Radnik u Bijeljini sa 0:2, a veoma zadovoljan je zbog nova tri boda trener Amar Osim.

"Loš početak i postepeno poboljšavanje naše ekipe. U neko doba smo preuzeli kontrolu, dali fin gol. U nastavku smo se svjesno, tako se kaže, pustili njih da igraju. Ostavili su nam nekog prostora, kojeg nismo koristili najbolje u početku. Mogli smo ranije dati drugi gol, dali smo ga i utakmica je bila riješena", rekao je Osim i dodao je:

"Ništa specijalno, nismo previše problema imali, s te strane sam zadovoljan, iako smo mogli neke situacije bolje riješiti. Ne treba tražiti dlaku u jajetu. Nije bilo lako igrati, protivnik i teren su bili neugodni. Velika većina igrača je korektno odradila svoj posao", istakao je Amar Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar u utorak na Grbavici dočekuje Borac.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BlueBoys
I kada kosa uz tebe osijedi, mi cemo te vjecno voljeti!
17 1
Ivica_Osim8
Amar Osim do titule nas nosi!
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi