Amar Osim o Slobodi i "ključnoj riječi"

Plavi dočekuju rivala iz Tuzle

Amar Osim o Slobodi i "ključnoj riječi"

E. Škorić

FK Željezničar će u subotu ugostiti FK Sloboda u 15. kolu Premijer lige BiH.

Željezničar je apsolutni favorit na Grbavici, no svjestan je da u goste dolazi ekipa koja je, kako sam kaže, nepredvidiva i koja je neporažena na posljednja dva gostovanja kod Plavih u Sarajevu.

"Nama je svako nepredvidiv. Sloboda će imati veliki motiv jer je odigrala slabo u zadnjoj utakmici u Kaknju. Imat će također motiv jer nisu izgubili zadnje dvije utakmice na Grbavici. Htjet će na dobrom terenu protiv starog tradicionalnog rivala nešto da naprave. Sloboda je takva ekipa, gdje se nikad i ništa ne zna", kazao je Osim, pa je dodao:

"Imamo nekakvih problema sa sastavom, neki igrači su povrijeđeni, neki polupovrijeđeni, a neki kartonirani. Moramo biti na nivou ako želimo dobiti Slobodu. Moramo biti maksimalno ozblijni, fokusirani i maksimalno poštovati protivnika, a to je ključna riječ", doda je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Metni brnjicu, Osime.
5 13
Slobodas
ma gazimo vas ko plitak potok !
5 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti