Amauri blizu prelaska u Englesku

Amauri blizu prelaska u Englesku

Amauri, napadač Juventusa, blizu je potpisivanja za jedan engleski klub, potvrdio je to igračev agent.

Amauri je bio blizu prelaska u Marseille u ljetnom prelaznom roku, ali je u posljednji čas odlučio ostati u Juventusu i boriti se za mjesto.

No, za njega u timu Antonija Contea nije bilo mjesta, tako da će brazilski napadač sigurno u januaru napustiti torinski klub.

"Niko ne može zatvoriti vrata Napoliju, ali sada Amauri je blizu potpisivanja za jedan engleski klub. Također, žele ga Genoa i Palermo, ali on preferira prelazak u Englesku ili Španiju", rekao je Ernesto Bronzetti.

"Naravno, ukoliko nas pozove neki talijanski klub iz vrha, a Napoli je jedan od njih, onda bi bilo teško reći ne", dodao je Amaurijev agent.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.